Elke Hang loempia begint met dagverse groenten. Na het wassen en snijden, rollen we de vulling in het loempia-velletje. Door de traditionele bereidingswijze blijven de vitaminen en de knapperigheid van de groente behouden.
Vietnamese kiploempia met een vulling van dagverse groenten.
Vulling: Kipdijvlees (20%), groenten (60%): (peen, witte kool, ui), sehoen, paneermeel (tarwe, rogge), water, kruidenenspecerijen: (suiker, zout, smaakversterker (E621), zwarte peper).
Vietnamese varkensvleesloempia met een vulling van dagverse groenten.
Vulling: Varkensvlees (20%), groenten (60%): (peen, witte kool, ui), sehoen, paneermeel (tarwe, rogge), water, kruidenenspecerijen: (suiker, zout, smaakversterker (E621), zwarte peper).
Vietnamese groenteloempia met een een vulling van dagverse groenten.
Vulling: Groenten (90%): (peen, witte kool, ui, tauge, prei), sehoen, paneermeel (tarwe, rogge), water, kruidenenspecerijen: (suiker, zout, smaakversterker (E621), zwarte peper).
De Kipkerrie Loempia is een grote loempia met kerriekruiden. Het jasje is krokant, gevuld met grote stukjes kippedijvlees en knapperige groenten.
Vulling: Kipdijvlees (50%), groenten (50%): (ui, prei), sehoen, paneermeel (tarwe, rogge), water, kruidenenspecerijen: (suiker, kerrie, zout, smaakversterker (E621), zwarte peper).